Modern Stories – The Story

Mitt namn är Therese Rask. Jag är utbildad möbeltapetserare och ansluten till Sveriges Tapetserarmästare. 2014 startade jag Modern Stories med verkstad och butik på Hisingen. Sedan 2020 har jag även börjat med vävning och workshops.

Jag har en bakgrund som nyhetsreporter och har tillsammans med min man grundat à la London Designmarknad år 2010.

Min vision med Modern Stories är att hjälpa människor och företag att kunna ta vara på de möbler som redan finns, att byta tyg istället för möbel. För mig är förvandlingarna av möblerna det häftigaste av allt. Det går att göra så mycket med en möbel. Att klä om sin möbel är inte bara hållbart utan även en ypperlig chans för dig som kund att skapa din drömmöbel. Du designar – jag fixar!

Följ

Instagram & Facebook:
@modernstoriesstudio

Ring

0736-562263

Besök

Lantmätaregatan 15
Hisingen, Göteborg

Besök enligt överenskommelse. Ring eller mejla först. Tack!

Besök min studio

Min möbelstudio består av en tapetserarverkstad och en butik som ligger vägg i vägg i ett växande Kvillebäcken. Här kan du både kika på möbeltyger, omdesignade möbler och handvävda bonader. Det är också här jag har mina workshops i vävning.

I den andra delen, verkstaden, är där magin sker. Eller magi och magi, det rejäla hantverket. Resultatet hamnar i webbshoppen eller kanske i ditt hem? 

UPHOLSTERER

noun. [uhp-hohl-ster-er]

someone who solves a problem you didn’t know you had in a way you don’t understand.

See also wizard, magician